Печеня по-російськи
- Яловичина 650 г
- Картопля 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бульйон м´ясний 0.75 скл.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Сметана 1 скл.
- Вино сухе червоне 100 г
- Лист лавровий
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Зелень петрушки і кропу
Картоплю очистити і порізати кубиками, злегка обсмажити в олії.
Ріпчасту цибулю нашаткувати кільцями й обсмажити в олії до золотистого кольору.
Яловичину, порізану невеликими шматочками, злегка обсмажити у киплячому маслі з обох сторін.
У глиняний горщик або каструлю покласти м'ясо, картоплю, цибулю, посолити, поперчити, покласти лавровий лист і додати бульйон.
Поставити печеню у духовку і тушкувати 30 хвилин при 200 градусах.
За 10 хвилин до готовності налити сухе вино.
Готову страву перед подачею залити сметаною і посипати подрібненою зеленню петрушки і кропу.
recepti.biz салати до нового року
Семена подсолнечника: салаты с семечками подсолнуха.
Арахисовое масло рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Козье молоко с доставкой на дом - крем из сгущенного молока.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сайт кулинарный рецепт пицца. Лучший кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter