Печеня по-російськи

ДРУГІ СТРАВИ
643 Печеня по-російськи
Фото - Печеня по-російськи
інгредієнти:
  • Яловичина 650 г
  • Картопля 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Бульйон м´ясний 0.75 скл.
  • Масло вершкове 4 ст.л.
  • Сметана 1 скл.
  • Вино сухе червоне 100 г
  • Лист лавровий
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Зелень петрушки і кропу

Картоплю очистити і порізати кубиками, злегка обсмажити в олії.

Ріпчасту цибулю нашаткувати кільцями й обсмажити в олії до золотистого кольору.

Яловичину, порізану невеликими шматочками, злегка обсмажити у киплячому маслі з обох сторін.

У глиняний горщик або каструлю покласти м'ясо, картоплю, цибулю, посолити, поперчити, покласти лавровий лист і додати бульйон.

Поставити печеню у духовку і тушкувати 30 хвилин при 200 градусах.

За 10 хвилин до готовності налити сухе вино.

Готову страву перед подачею залити сметаною і посипати подрібненою зеленню петрушки і кропу.

 

recepti.biz салати до нового року

Семена подсолнечника: салаты с семечками подсолнуха.

Арахисовое масло рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Козье молоко с доставкой на дом - крем из сгущенного молока.

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Сайт кулинарный рецепт пицца. Лучший кулинарный сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter