Печеня "По-купецьки"
- Яловичина (вирізка) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лавровий лист
- Перець (чорний і запашний)
- Борошно
- Сметана 2 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Імбир
- Майоран
Дрібно порізану цибулю висипати на дно горщика. Покласти відбите м'ясо, одним шматком, додати перець, лавровий лист і поставити в помірно нагріту духовку (воду і сіль не додавати) на 2,5-3 години.
Вийняти і залити соусом, тоді ж злегка посолити, потім поставити в духовку щe на 30 хв.
Соус: обсмажити борошно на сухій сковороді до горіхового запаху, покласти сметану і коли розпуститься, додати гірчицю, імбир, майоран, часник.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта из тыквы.
Рецепты для пекарни: рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Готовим со вкусом: рецепт салата белочка.
Рецепт лаваш на грилеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Крем для торта - недорогой крем для торта. Оригинальный торт на день рождени.
Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления шубы.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт ужина на скорую руку. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рушники оптом - вкусные рецепты с фото на пасху. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Домашний майонез за 1 минутуКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Рецепт: Борщ - украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter