Печеня по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
672 Печеня по-китайськи
Фото - Печеня по-китайськи
інгредієнти:
  • М´ясо індички (курка) 0.5 кг
  • Цукіні 1 шт.
  • Паприка червона 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Броколі (цвітна капуста) 0.5 кг
  • Капуста китайська 0.5 шт.
  • Боби соєві пророслі 300 г
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Приправа китайська
  • Олія кунжутна 3 ст.л.

Овочі помити, обсушити, нарізати.

М'ясо нарізати маленькими шматочками. Поставити сковороду на вогонь, додати олію. Добре нагріти. Відправити м’ясо у сковороду. Увесь час помішуючи, обсмажити м'ясо.

Додати до м'яса усі підготовлені овочі, крім капусти. Помішувати постійно.

Нарізане листя китайської капусти шматочками, приблизно 4х4 сантиметри, додати до всього іншого у сковороду.

Додати соєвий соус і приправи. Овочі повинні залишитися напівхрусткими.

Подавати м’ясо до відвареного рису.

Рецепт салата курица в перьяхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты праздничного новогоднего стола. Рецепт праздничный новогодний вкусный салат.

ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты пирогов и пирожков - кулинария пирог с капустой. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Рецепт домашнего приготовления майонезаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter