Печеня по-китайськи
- М´ясо індички (курка) 0.5 кг
- Цукіні 1 шт.
- Паприка червона 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Броколі (цвітна капуста) 0.5 кг
- Капуста китайська 0.5 шт.
- Боби соєві пророслі 300 г
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Приправа китайська
- Олія кунжутна 3 ст.л.
Овочі помити, обсушити, нарізати.
М'ясо нарізати маленькими шматочками. Поставити сковороду на вогонь, додати олію. Добре нагріти. Відправити м’ясо у сковороду. Увесь час помішуючи, обсмажити м'ясо.
Додати до м'яса усі підготовлені овочі, крім капусти. Помішувати постійно.
Нарізане листя китайської капусти шматочками, приблизно 4х4 сантиметри, додати до всього іншого у сковороду.
Додати соєвий соус і приправи. Овочі повинні залишитися напівхрусткими.
Подавати м’ясо до відвареного рису.
Рецепт салата курица в перьяхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты праздничного новогоднего стола. Рецепт праздничный новогодний вкусный салат.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты пирогов и пирожков - кулинария пирог с капустой. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепт домашнего приготовления майонезаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter