Печеня по-гуцульськи
- М´ясо 400 г
- Картопля 8 шт.
- Гриби 500 г
- Цибуля 4 шт.
Цибулю і відварені гриби нарізати кубиками і обсмажити на великому вогні в рослинній олії постійно помішуючи хвилин 5-10 до скоринки. Посолити. Відставити убік.
М'ясо нарізати трохи дрібніше, ніж на бефстроган. Цибулю нарізати квадратиками і обсмажити разом із м'ясом на великому вогні хвилин 5. Посолити, поперчити, закрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні.
Приготувати тісто на деруни. 2 великі картоплини натерти на тертці, а інші і одну цибулину пропустити через комбайн. Додати яйця, трохи борошна, солі.
Смажити деруни на розпеченій сковороді. Для хрусткої скоринки їх краще смажити на суміші олії і свинячого жиру. Скласти у термостійку посудину.
На перший шар дерунів покласти гриби і м'ясо. Потім знову деруни, гриби і м'ясо.
Домашню сметану розвести з водою до стану вершків, посолити, додати мускат і залити м'ясо.
Поставити у гарячу духовку хвилин на 15-20.
Снотворное без рецептов - капуста пелюстка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из брокколи с овощамиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Кулинарные рецепты строго поста. Великий христианский пост рецепты поста.
Рецепт печеночного торта - рецепти торти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты на любой вкус - сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter