Печеня по-домашньому з петрушкою
- Гомілка куряча 6 шт.
- Картопля (велика) 3 шт.
- Петрушка
- Морква (велика) 1 шт.
- Сметана 200 г
- Помідори (м´які, черрі) 6 шт.
Нарізати дрібно петрушку, покласти на розпечену сковороду з олією, обсмажити.
Додати терту моркву.
Ніжки обрубати, дуже ретельно помити.
Очистити від шкірки.
Покласти по 2 ніжки в горщик. Зверху - засмажку.
Картоплю нарізати, посолити.
Сметану розвести кип'яченою водою (200 г сметани і грам 400 води).
Залити горщики. Зверху покласти м'які черрі.
Поставити в духовку при температурі 220°С на 75 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с сердцем и горошком.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата вкуснятина. Как приготовить летний салат.
Мебельная фабрика Стильные Кухни - кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.
Рецепты с фото: салат черепаха рецепт с фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с мидиями с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter