Печеня по-домашньому в горщиках
- Філе куряче 300 г
- Гриби печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сметана 1 скл.
- Соєвий соус
- Приправа
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Куряче м'ясо (без кісток) нарізати шматочками і маринувати в соєвому соусі хвилин 30. Печериці і цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на тертці.
М'ясо обсмажити до золотистого кольору.
Додати гриби.
Цибулю.
Моркву. Все гарно обсмажити.
Картоплю нарізати брусками і обсмажити на сильному вогні до напівготовності та рум'яного кольору.
Вимішати підготовлену картоплю із засмажкою. Додати приправи, сіль, перець.
Укласти в горщики і залити сумішшю зі сметани і соєвого соусу. Долити в кожен горщик трохи гарячої води і поставити в духовку. Запікати при температурі 200 градусів 30-40 хв.
Поможем выйти замуж в Германию: салат с копченым мясом рецепт.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салат охотничий. Рецепты для пекарни.
Рецепт торту пяна вишняРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт пампушек с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты из редьки. Рецепты салат из редьки.
Праздничные рецепты - майонез домашний.
recepti.biz Вкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter