Печеня по-домашньому
- М´ясо (свинина) 500 г
- Картопля (велика) 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець болгарський (зелений) 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
- Лист лавровий
М'ясо покласти у каструлю, залити водою так, щоб покрила м'ясо. Вода закипить, зняти піну, посолити, додати перець чорний горошком, зменшити вогонь, додати цілу очищену цибулину і лавровий лист. Готувати бульйон 1,5-2 години.
Нарізати дрібними кубиками моркву.
Дрібними кубиками нарізати перець болгарський.
Через годину після того, як почав готуватися бульйон, дістати цибулину і викинути. Через дві години додати моркву і перець, вогонь можна трохи додати і варити близько 15 хв.
Дістати м'ясо, відокремити його від кісточки, нарізати кубиками досить великими. Приблизно 2х2.
Залити помідор окропом, зняти шкірку, нарізати дрібними кубиками і разом із м'ясом покласти у каструлю.
Крупно нарізати картоплю.
Додати картоплю. Все тушкувати з відкритою кришкою на невеликому вогні до готовності картоплі.
Рецепты без выпечки на скоруюСборник кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепты торт киевскийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Новогодние рецепты блюда салаты здесь
recepti.biz.ua кулинарные рецепты салаты фото
Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
www.recepti.biz.ua самые лучшие кулинарные рецепты и сайты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter