Печеня під вершками в горщику
- М´ясо 500 г
- Картопля 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби (печериці заморожені) 400 г
- Вершки 30 г
- Сир твердий (тeртий) 100 г
- Борошно 2 ст.л.
На 4 горщика. На розігріту сковороду викласти гриби, випарити вологу, додати олію, підрум'янити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажити. Перекласти в горщики. Нарізати свинину кубиками по 1 см, покласти на розігріту з олією сковороду, підрум'янити, додати вершки, тeртий сир, борошно, сіль, спеції, всe перемішати, довести до однорідності. Додати води до консистенції рідкої сметани. У горщики на гриби з цибулею викласти різану картоплю, додати сіль і зверху в кожен горщик додати м'ясо з соусом. Горщик має бути заповнений на 3/4. Накрити кришкою, поставити на 1 годину в духовку при 220 градусах.
Кексы с грушей в формочках рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Куриная отбивная котлета здесь
Рецепты Приготовления - мясные салаты. Салаты рецепты.
Ореховый торт без муки рецептВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
http://recepti.biz.ua александр кульков актер
Рожденный во Франции. Рецепт Юлии Высоцкой. Спагетти и раковый соус. Рецепт Юлии Высоцкой.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.
Польская кухня суп журекПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter