Печеня під соусом
- Телятина 500 г
- Філе куряче 1 шт.
- Печериці 300 г
- Помідор 1 шт.
- Ананас консервований 250 г
- Горошок 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 1 упак.
- Кетчуп 0.5 пач.
- Сіль
- Спеції
Телятину і куряче філе нарізати шматочками, посолити, поперчити і розкласти у змащену олією форму.
Нарізати цибулину кільцями і покласти поверх м'яса.
Ананаси нарізати кубиками. Покласти поверх цибулі.
Помідори нарізати і накрити ананаси. Можна трохи присипати спеціями.
Подрібнити часник, покласти у форму. Додати горошок.
Помити та нарізати дрібно свіжі печериці. Покласти поверх печені.
Соус: змішати майонез і кетчуп, приправивши спеціями.
Змастити верх печені соусом.
Накрити фольгою. Випікати у духовці при температурі 200 градусів до готовності.
Готовим со вкусом: рецепты блюд из рыбы.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты новогодних блюд. Рецепт морковного пирога.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат с языка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter