Печеня під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
535 Печеня під соусом
Фото - Печеня під соусом
інгредієнти:
  • Телятина 500 г
  • Філе куряче 1 шт.
  • Печериці 300 г
  • Помідор 1 шт.
  • Ананас консервований 250 г
  • Горошок 200 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Майонез 1 упак.
  • Кетчуп 0.5 пач.
  • Сіль
  • Спеції

Телятину і куряче філе нарізати шматочками, посолити, поперчити і розкласти у змащену олією форму.

Нарізати цибулину кільцями і покласти поверх м'яса. 

Ананаси нарізати кубиками. Покласти поверх цибулі.

Помідори нарізати і накрити ананаси. Можна трохи присипати спеціями.

Подрібнити часник, покласти у форму. Додати горошок.

Помити та нарізати дрібно свіжі печериці. Покласти поверх печені.

Соус: змішати майонез і кетчуп, приправивши спеціями. 

Змастити верх печені соусом.

Накрити фольгою. Випікати у духовці при температурі 200 градусів до готовності.

Готовим со вкусом: рецепты блюд из рыбы.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты новогодних блюд. Рецепт морковного пирога.

Рецепт похудения в одной капсуле - салат с языка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter