Печеня "Лісові угіддя"
714
інгредієнти:
- Свинина (вирізка) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби (опеньки) 1 кг
- Квасоля (червона) 250 г
- Сіль 20 г
- Перець чорний (мелений) 2 г
- Шафран (мелений)
Гриби і квасолю відварити окремо до готовності.
М'ясо помити, дрібно нарізати і обсмажити протягом 10 хвилин на сильному вогні.
Цибулю дрібно нарізати, додати у м'ясо і тушкувати 25-30 хвилин.
Додати до суміші готову квасолю і гриби, перець і сіль.
Додати вершки і тушкувати 10 хвилин.
Готовим со вкусом - рецепт салата з язиком. Рецепты для пекарни.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - арахисовое масло рецепт с фото.
Салат с жареными грибами и картошкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі