Печеня лісника
- Філе яловичини 500 г
- Печериці (свіжі) 400 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Картопля 10 шт.
- Сметана 200 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Масло вершкове 150 г
- Сіль, перець
Картоплю очистити, нарізати скибочками і підсмажити на сковороді в олії майже до готовності.
Цибулю нарізати півкільцями і окремо підсмажити в олії до золотистого кольору. Потім до цибулі додати нарізані гриби і смажити до готовності.
Яловичину нарізати невеликими шматочками і теж обсмажити до напівготовності.
У глибоку посудину для запікання укласти шарами м'ясо, картоплю, гриби з цибулею. Кожен шар посолити і поперчити.
Усе залити сметаною, змішаною із томатною пастою і поставити у духовку на 30-40 хвилин.
Рецепт Украинского борща с галушками. Классический рецепт Украинского борща.
http://recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Тыквенный пирог из тыквы. Пирог из тыквы.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт медовый с черносливом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт вкусного сытного салата. Опробованные рецепты вкусных салатов.
Рецепты Приготовления - салат из ананаса рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter