Печеня лісника

ДРУГІ СТРАВИ
713 Печеня лісника
Фото - Печеня лісника
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 500 г
  • Гриби 800 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Картопля 8 шт.
  • Сметана 300 г
  • Масло вершкове 150 г
  • Борошно пшеничне 2 ч.л.
  • Вершки 250 мл
  • Молоко 50 г

Картоплю нарізати скибочками і посмажити. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити злегка, туди ж додати нарізані гриби і смажити до готовності.

М'ясо злегка обсмажити. Потім на м'ясо шарами укласти картоплю, гриби з цибулею і знову картоплю.

Залити сметанним соусом, змішаним із томатом.

Запікати в духовці 20 хв.

Сметанний соус.

На вершковому маслі обсмажити 2 ч. л. борошна, додати 250 мл вершків. Розбавити 50 г молока. Добре перемішати, щоб не було грудок.

Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса.

Tramontina посуда: посуда для квашения капусты.

Мультиварки для выпечки: праздничные новогодние салаты. Рецепты Приготовления.