Печеня лісника
713
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 500 г
- Гриби 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 8 шт.
- Сметана 300 г
- Масло вершкове 150 г
- Борошно пшеничне 2 ч.л.
- Вершки 250 мл
- Молоко 50 г
Картоплю нарізати скибочками і посмажити. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити злегка, туди ж додати нарізані гриби і смажити до готовності.
М'ясо злегка обсмажити. Потім на м'ясо шарами укласти картоплю, гриби з цибулею і знову картоплю.
Залити сметанним соусом, змішаним із томатом.
Запікати в духовці 20 хв.
Сметанний соус.
На вершковому маслі обсмажити 2 ч. л. борошна, додати 250 мл вершків. Розбавити 50 г молока. Добре перемішати, щоб не було грудок.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса.
Tramontina посуда: посуда для квашения капусты.
Мультиварки для выпечки: праздничные новогодние салаты. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі