Печеня ледача
- Свинина (філе індички) 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Яблуко (Симеренко) 5 шт.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Цукор 1 ст.л.
- Лавровий лист 4 шт.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
М'ясо порізати на шматочки товщиною 1 см.
Додати цибулю, нарізану півкільцями, дрібно порізаний часник, заправити соєвим соусом, лавровим листком, цукром, сіллю, перцем, олією. Маринувати 10-15 хв.
М'ясо викласти у форму і покрити яблуками. Яблука очистити від насіння, нарізати на 8 часточок кожне.
Поставити у нагріту духовку на 1 годину.
На гарнір відварити картоплю. Полити гарнір соком від м'яса.
Дайте пожалуйста рецепт первого блюда. Кулинарные рецепты первые блюда.
Рецепты с фото: рецепты панакоты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Обеденные Столы и Стулья: страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Праздничные салаты к новому годуПраздничная компания. Праздничное агентство
Мультиварка Philips: немецкая кухня рецепты с фото.
Салатики рецепты новинкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Доставка готовой еды на неделю: салаты с консервой.
Рецепт чанахов. Рецепт приготовления чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter