Печеня із язика
- Язик яловичий (свинячий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Печериці 300 г
- Картопля 0.7 кг
- Сіль
- Перець чорний
- Сметана
- Зелень
До напівготовності обсмажити язик, нарізаний на невеликі шматочки (по 4-5 см) у посудині з антипригарним покриттям. Окремо обсмажити цибулю з морквою і грибами (нарізати пластинками). З'єднати з язиком, додати картоплю, залити водою, але щоб не покривало картоплю, вона ще пустить сік. На стадії готовності картоплі покласти 3 столових ложки сметани і зелень. Можна присипати часником.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
Поможем выйти замуж в Германию - торты без выпечки рецепты. Торт Наполеон классический.
Рецепту блюд новогоднего стола 2007 www.recepti.biz.ua
Кляр для цветной капусты: приготовление брокколи и цветной капусты.
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салат морепродукты.
Готовим со вкусом - рецепт салата с морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter