Печеня із яловичини

ДРУГІ СТРАВИ
625 Печеня із яловичини
Фото - Печеня із яловичини
інгредієнти:
  • Яловичина 0.5 кг
  • Хліб
  • Печиво 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Оцет 50 мл
  • Вода 50 мл
  • Гвоздика
  • Лавровий лист

Печеня з яловичини інгредієнти

Печеня з яловичини

Відбити м'ясо, посолити і покласти у холодильник на 24 години. Посипати спеціями, перцем, гвоздикою. Потім покласти м'ясо в оцет, придавити вантажем, накрити і відставити на 8 годин. Промити, нашпигувати салом, якщо м'ясо нежирне. Покласти на дно казана кірку хліба, потім м'ясо, посипати спеціями, дрібно порізаною цибулею, скибочками лимона і залити соусом з оцту, пива та води. Щільно накрити і випікати в духовці при середній температурі протягом 2 годин. Додати трохи води, якщо потрібно. За 30 хвилин до закінчення, додати цукор і терте печиво. По готовності, процідити соус і подавати окремо.

Кулинарные рецепты от Tramontina - легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.

Магия денег по женски: психолог лариса ренар. Психолог - частная практика.

Рецепты С Фото на любой вкус: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Рецепты Проще Простого.

http://recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое