Печеня із яловичини
- Яловичина 0.5 кг
- Хліб
- Печиво 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Оцет 50 мл
- Вода 50 мл
- Гвоздика
- Лавровий лист
Відбити м'ясо, посолити і покласти у холодильник на 24 години. Посипати спеціями, перцем, гвоздикою. Потім покласти м'ясо в оцет, придавити вантажем, накрити і відставити на 8 годин. Промити, нашпигувати салом, якщо м'ясо нежирне. Покласти на дно казана кірку хліба, потім м'ясо, посипати спеціями, дрібно порізаною цибулею, скибочками лимона і залити соусом з оцту, пива та води. Щільно накрити і випікати в духовці при середній температурі протягом 2 годин. Додати трохи води, якщо потрібно. За 30 хвилин до закінчення, додати цукор і терте печиво. По готовності, процідити соус і подавати окремо.
Кулинарные рецепты от Tramontina - легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.
Магия денег по женски: психолог лариса ренар. Психолог - частная практика.
Рецепты С Фото на любой вкус: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Рецепты Проще Простого.
http://recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter