Печеня із рибними фрикадельками
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Філе рибне 1 кг
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Хліб (білий) 100 г
- Молоко 2 ст.л.
- Картопля 10 шт.
- Помідор 3 шт.
Очищену і промиту картоплю нарізати часточками і злегка обсмажити на вершковому маслі.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на олії разом із нарізаними помідорами.
Філе риби нарізати на шматочки і пропустити через м'ясорубку, з'єднавши із замоченим у молоці хлібом, смаженими цибулею і помідорами, і ще раз пропустити через м'ясорубку. Посолити, поперчити і все ретельно перемішати.
Із рибної маси сформувати кульки (фрикадельки), запанірувати у борошні й обсмажити на олії.
У жаровню покласти обсмажену картоплю, зверху - обсмажені фрикадельки, залити все томатним соком і тушкувати до готовності. При подачі посипати зеленню петрушки.
десерты без выпечки рецепты с фото
Готовим со вкусом - новые рецепты тортов с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Вкусные рецепты для похудения: пирог со шпинатом. Очень вкусные пироги.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter