Печеня із нутом
- Нут 400 г
- М´ясо (яловичина, м´якоть) 400 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Вино червоне 2 ст.л.
- Імбир 1 ст.л.
- Коріандр мелений
- Перець чорний
- Сік томатний 1 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
Нут замочити звечора у великому об'ємі води, не менше, ніж на 12 годин. На наступний день промити його. Нарізати м'ясо на невеликі шматочки. Приготувати маринад: змішати соєвий соус, вино, сметану, гірчицю. Додати дрібно нарізаний імбир, щіпку коріандру і чорного перцю. Залити м'ясо і маринувати близько години. Нут залити свіжою водою приблизно на два-три пальці вище нуту і поставити варитися на годину. Розтопити масло вершкове на помірному вогні і викласти м'ясо із маринадом, обсмажувати близько 15 хвилин. Моркву нарізати кільцями, цибулю півкільцями. Додати до м'яса цибулю, моркву і половину пучка петрушки або кінзи. Злегка обсмажити і додати склянку томатного соку, тушкувати близько 10 хвилин. Коли нут буде готовий, рідини в нім повинно бути не більше, ніж на палець висотою. Змішати всe із м'ясною підливою і тушкувати близько 40 хвилин на повільному вогні, дивитися по готовності м'яса. Після закінчення варіння досолити, додати дрібно нарізану петрушку із рубаним часником і посипати червоним перцем.
Как дома сделать йогурт без йогуртницыЭнциклопедия советов в рубриках как сделать и как выбрать
Салат из моря продуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт имбирного напитка: карп рецепты приготовления с фото. Карп Рецепты С Фото.
Как приготовить летний салат: мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter