Печеня із курячої печінки

ДРУГІ СТРАВИ
612 Печеня із курячої печінки
Фото - Печеня із курячої печінки
інгредієнти:
  • Печінка куряча 300 г
  • Олія рослинна 1.5 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Цибуля зелена 100 г

Печінку вимити, обсушити і розрізати кожну навпіл. Цибулю очистити і подрібнити. Перець і яблука вимити, видалити серцевину, м'якоть нарізати кубиками. Зелeну цибулю вимити, обсушити і нарізати по діагоналі довгими шматочками.

Печінку обсмажити в розігрітій олії 3 хв. Перекласти на тарілку, накрити і залишити у тeплому місці.

Покласти у ту ж сковороду ріпчасту цибулю і перець, готувати 2 хвилини. Додати яблука і зелeну цибулю і готувати щe 2 хвилини. Повернути у сковороду печінку. Влити 2 ст. л. води і готувати на середньому вогні 4 хв. Відразу подавати до столу.

Салат з селери куркиМясных, фруктовых и экзотических салатов

www.recepti.biz.uaсалати з твердим сиром

Салат из омлета и колбасы с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты Приготовления: печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter