Печеня із курячих шлуночків
586
інгредієнти:
- Шлунок курячий 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Томатна паста 1 ч.л.
Шлунки очистити від плівки, промити і відварити у підсоленій воді протягом 35-40 хвилин після закипання. Шлунки нарізати скибочками і обсмажити.
Моркву натерти на тертці для корейської моркви. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Спочатку краще обсмажити моркву, а потім цибулю.
Все перемішати, додати сіль і перець, томатну пасту, трохи води. Тушкувати на слабкому вогні.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с сердцем и горошком.
http://recepti.biz.ua Польская выпечка рецепты
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рестораны Украинской кухни в спб. Украинская кухня язык.
Торт медовый рыжик медовик. Медовик торт рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі