Печеня із курячих шлуночків

ДРУГІ СТРАВИ
563 Печеня із курячих шлуночків
Фото - Печеня із курячих шлуночків
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 500 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Томатна паста 1 ч.л.

Шлунки очистити від плівки, промити і відварити у підсоленій воді протягом 35-40 хвилин після закипання. Шлунки нарізати скибочками і обсмажити.

Моркву натерти на тертці для корейської моркви. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Спочатку краще обсмажити моркву, а потім цибулю.

Все перемішати, додати сіль і перець, томатну пасту, трохи води. Тушкувати на слабкому вогні.

Рецепты салатов на любой вкус: салат с сердцем и горошком.

http://recepti.biz.ua Польская выпечка рецепты

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рестораны Украинской кухни в спб. Украинская кухня язык.

Торт медовый рыжик медовик. Медовик торт рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter