Печеня із курячих потрохів
- Курка (курячі потрохи) 250 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
Курячі потрохи нарізати невеликими шматочками.
Відварити у підсоленій воді.
Готові потрохи посолити, поперчити і обсмажити на олії.
Картоплю, моркву нарізати невеликими шматками. Овочі обсмажити на олії, посолити.
У горщик покласти половину обсмажених овочів.
Зверху покласти потрохи і подрібнений часник.
Накрити залишеними овочами.
Змішати сметану і томатну пасту.
Залити підготовленою сумішшю овочі. Запікати в духовці 20-25 хв при температурі 180-200°С.
Прикрасити зеленню.
Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепты. Готовим вкусно и полезно.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт приготовления Киевского торта http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные сайты c фотографиями рецептов. Кулинарный сайт с фотографиями рецептов.
Майонез щедро провансаль 67Производство майонеза. Производство майонеза, масла
Салат мимоза с рисом http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter