Печеня із курочки
- Стегно куряче 2 шт.
- Картопля (броколі, баклажан, патисон) 350 г
- Перець солодкий (жовтий, червоний або помаранчевий)
- Цибуля зелена 0.5 пуч.
- Кріп 0.5 пуч.
- Майонез 3 ст.л.
- Сіль
Зі стегенець зрізати жир.
М'ясо, картопля, солодкий перець нарізати шматочками (2 см).
Від зелeної цибулі взяти тільки білі живці, нарізати шматочками.
Від кропу взяти тільки жорсткі черешки та стебла, нарізати соломкою.
Всі інгредієнти скласти у каструлю із товстим дном і щільно накрити кришкою із отвором для виходу пари.
Посолити сіллю або бульйоном у гранулах. Додати 3 ст. ложки майонезу.
Перемішати, залити киплячою водою так, щоб інгредієнти не покрилися водою (від 1/2 висоти продуктів у каструлі до 2/3).
Поставити на досить великий вогонь. Закрити кришкою.
Коли рідина закипить, перемішати, зменшити вогонь, щільно закрити кришкою і тушкувати 20 хвилин на малому вогні.
Якщо замість картоплі брати броколі - треба додавати у страву за 15 хвилин до готовності.
Рецепты мясные салаты. Кулинария рецепты мясных салатов.
Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме. Купить кондитерку.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты блюд с ливером.
Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты.
Блюда В Мультиварке Рецепты: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Миксер Redmond - Миксер RHM-2101: домашний майонез миксером видео.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter