Печеня із куркою
- Куркa
- Апельсин
- Оцет (столовий)
- Зелень
- Картопля
- Чорнослив
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
Курку натерти сіллю; апельсини порізати на четвертинки і вичавити апельсиновий сік на курку і злегка втерти його у шкіру, у середину курки покласти шматочки апельсинів і залишити маринуватися на 23-30 хвилин.
Очищену картоплю нарізати шматочками, посолити і укласти у форму або посудину, попередньо змащену олією. Другим шаром викласти чорнослив, зверху знову шар картоплі, цибулю, нарізану півкільцями, на цибулю - кружечки помідора.
Коли курочка промаринується - обмазати її соняшниковою олією. У баночку або пляшку із широким горлом (залежить від розміру курки) налити оцет розведений із водою 1:1, на банку одягнути курку і поставити у центр посудини із картоплею. Відправити все у духовку.
У процесі смаження курку поливати маринадом (апельсиновий сік, оцет, дрібно нарізана зелень).
Через 40-60 хвилин курочка готова.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепти блюд на кожен день.
Кексы в магазине Rozetka: рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с языком с фото.
recepti.biz.ua рецепты морепродукты салаты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter