Печеня із курки з лимоном
- Лимон 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Крила курячі (філе) 1 кг
- Картопля (молода) 600 г
- Розмарин
Нагріти духовку до 200 градусів.
Вичавити сік із одного лимона. З'єднати 1/4 склянки лимонного соку, часник, олію, курку, картоплю, сіль і перець у мисці. Ретельно перемішати.
Можна картоплю відразу не додавати, а замаринувати одну курку і залишити на кілька годин або на ніч.
Перекласти у форму для запікання.
Другий лимон порізати на часточки і викласти зверху. Посипати жменькою розмарину.
Запікати хвилин 45, доки курка не стане золотистого кольору, а лимон злегка не "обвуглиться". Щоб скоротити час приготування страви, можна попередньо відварити картоплю до напівготовності.
Круглосуточная доставка Украинской кухни. Доставка Украинской кухни.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты на каждый день - кулинарные сайты. Готовим со вкусом.
Торты без выпечки видеоТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Грили настольные электрические: приготовление блюд на электрогриле.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter