Печеня із курки з апельсином, медом та травами
- Курка 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Оливки
- Кмин (насіння) 1 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Апельсин 1 шт.
- Лимон (цедра) 1 шт.
- Мед 2 ст.л.
- М´ята сушена 1 ч.л.
- Орегано сушений 1 ч.л.
У ступку покласти цедру апельсина і лимона, часник і кмин.
Ретельно потовкти.
Додати апельсиновий сік, мед, 1 ст. л. олії, м'яту і орегано.
Курку покласти у неглибоку скляну або керамічну посудину і залити отриманим маринадом. Кашку із маринаду помістити під шкіру. Накрити і залишити маринуватися у холодильнику як мінімум на 1 годину.
Духовку розігріти до 220 градусів.
Цибулю збризнути олією, що залишилася.
Форму для випічки злегка змастити і перекласти у неї курку і маринад. Зверху викласти цибулю та оливки.
Випікати 45-55 хв. Курка готова, якщо з неї тече прозорий сік у місці проколу.
Готовим со вкусом: рецепты диетические. Рецепты Приготовления.
Рецепты Для Мультиварки: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Рецепты на Рождество. Индейка рецепт Рождество.
Рецепты консервирования салата из моркови. Рецепты салата из моркови на зиму.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter