Печеня із курки із сухофруктами та білим вином
- Курка 1 шт.
- Олія рослинна 0.25 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сухофрукти (курага, чорнослив, родзинки, інжир, сушена вишня, журавлина) 400 г
- Мед 1 ст.л.
- Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Вино біле сухе 0.5 л
У широкій каструлі із важким дном нагріти олію і спасерувати цибулю.
Викласти цибулю на тарілку.
У каструлі, в якій смажилася цибуля, обсмажити шматки курки до золотистого кольору.
Повернути у каструлю з куркою цибулю і покласти сухофрукти.
Додати куркуму, сіль, перець, мед, корицю, вино.
Довести до кипіння, накрити кришкою і на невеликому вогні тушкувати протягом години.
Кулинарные рецепты от Tramontina: бите скло десерт рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Мультиварка Philips - изысканные рецепты французской кухни.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты вкусные рецепты. Мультиварка Philips.
Вкуснейшие салаты с фото и рецептамиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепты салатов с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter