Печеня із курки із сочевицею
- Курка 1 кг
- Олія оливкова 2 ч.л.
- Цибуля червона 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера черешкова 2 шт.
- Бекон
- Часник 1 зуб.
- Сочевиця 1 скл.
- Бульйон (курячий) 0.5 скл.
- Вино біле сухе 2 скл.
- Чебрець
Розігріти духовку до 200 градусів.
На сковороді розігріти олію і злегка обсмажити курячі шматочки. Перекласти на тарілку.
У ту ж сковороду додати цибулю, моркву, селеру, 4 смужки бекону і часник. Готувати, помішуючи, 5 хвилин, доки цибуля не стане м'якою.
Всипати сочевицю, перемішати. Додати бульйон і вино. Довести до кипіння.
Якщо запікати у цій же сковороді, то укласти зверху шматочки курки. Якщо ні, то перекласти винно-сочевичну суміш у форму для запікання і зверху розкласти шматочки курки. Посипати чебрецем, посолити і поперчити.
Запікати 30-40 хвилин до готовності курки.
Торт Киевский рецепт. Кулинарные рецепты торт Киевский.
Рецепты приготовления в микроволновкеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты Тортов: рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Крещатый Яр торт пошаговый рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter