Печеня із духовки "Мозаїка"
775
інгредієнти:
- М´ясо (індичка, курка, свинина) 1 кг
- Цибуля порей 500 г
- Печериці 250 г
- Паприка 3 шт.
- Горошок зелений 1 бан.
- Ананас 1 бан.
- Кетчуп (із чилі та карі) 250 мл
- Вершки (30%) 200 мл
М'ясо порізати на шматочки, укласти на лист, посолити.
Другим шаром - нарізаний кільцями порей.
Потім ананас без сиропу.
Нарізана шматочками паприка, посолити.
Зелений горошок без рідини.
Нарізані печериці (можна консервовані).
У кетчуп додати 1 ст. л. порошку карі, трохи чилі і вершки, добре перемішати і вилити верхнім шаром на овочі. Закрити кришкою або фольгою і відправити у духовку при 200°С на 1,5 години.
Через 1 годину запікання фольгу зняти і запікати ще 30 хвилин до готовності.
На гарнір можна подати відварену картоплю чи рис.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з мясом.
Салат из свежих шампиньонов. Салат свежие шампиньоны.
www.recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі