Печеня із баранини із розмарином та часником
- Нога бараняча 2.5 кг
- Часник 2 зуб.
- Лимон (цедра і сік) 1 шт.
- Олія оливкова 60 мл
- Орегано (сушений) 1 ст.л.
- Розмарин (свіжий)
Нагріти духовку до 180 градусів.
По всій поверхні баранини зробити невеликі надрізи і начинити її часником.
Змішати лимонний сік і 2 ст. л.оливкової олії.
Покласти баранину у форму, в якій запікати.
Полити зверху лимонним соком з олією і посипати орегано.
Змішати розмарин і цедру.
Викласти на баранину, злегка притискуючи. Посолити, поперчити. Збризнути олією, що залишилася.
Запікати приблизно 1 годину 45 хвилин.
Готове м'ясо накрити фольгою і залишити на 10 хвилин.
Салат коктейль рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Арахисовое масло рецепт приготовления домаВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты
Торт медовик рецепт тут
Термосы в магазине Утконос: приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.
Салаты с консервойАюрведа, использование приправ, салаты
Мимоза салат с тунцомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты торт наполеон. Торт наполеон по рецепту французских поваров.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter