Печеня із баранини із розмарином та часником

ДРУГІ СТРАВИ
686 Печеня із баранини із розмарином та часником
Фото - Печеня із баранини із розмарином та часником
інгредієнти:
  • Нога бараняча 2.5 кг
  • Часник 2 зуб.
  • Лимон (цедра і сік) 1 шт.
  • Олія оливкова 60 мл
  • Орегано (сушений) 1 ст.л.
  • Розмарин (свіжий)

Печеня з баранини з розмарином і часником інгредієнти Нагріти духовку до 180 градусів.

По всій поверхні баранини зробити невеликі надрізи і начинити її часником.

Печеня з баранини з розмарином і часником Змішати лимонний сік і 2 ст. л.оливкової олії.

фото Печеня з баранини з розмарином і часником Покласти баранину у форму, в якій запікати.

Полити зверху лимонним соком з олією і посипати орегано.

Печеня з баранини з розмарином і часником Нога бараняча Змішати розмарин і цедру.

Печеня з баранини з розмарином і часником Часник Викласти на баранину, злегка притискуючи. Посолити, поперчити. Збризнути олією, що залишилася.

Печеня з баранини з розмарином і часником Лимон Запікати приблизно 1 годину 45 хвилин.

Готове м'ясо накрити фольгою і залишити на 10 хвилин.

Печеня з баранини з розмарином і часником Маслоолівковое

Салат коктейль рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Арахисовое масло рецепт приготовления домаВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты

Торт медовик рецепт тут

Термосы в магазине Утконос: приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.

Салаты с консервойАюрведа, использование приправ, салаты

Мимоза салат с тунцомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты торт наполеон. Торт наполеон по рецепту французских поваров.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter