Печеня із баранини із квасолею гігантес
- Квасоля 0.7 кг
- М´ясо (баранина) 0.5 кг
- Цибуля 3 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Сік томатний 1 скл.
- Сіль
- Спеції
Квасолю очистити. М'ясо нарізати шматочками.
М'ясо обсмажити у невеликій кількості олії, додати порізану цибулю і тушкувати до готовності, приблизно 35 хв. М'ясо має стати м'яким і ніжним. Коли м'ясо майже готове - посолити, поперчити, додати трохи паприки і карі.
Дрібно нарізати петрушку, солодкий перець - соломкою, часник - тонкими пластинками.
У каструлю із готовим м'ясом додати 1 склянку гарячої води, покласти свіжу квасолю, перець, половину петрушки і половину часнику. Усе обережно перемішати, щоб не пошкодити квасолю, дати закипіти і варити на повільному вогні 10 хв.
Потім висипати залишений часник і додати томатний сік. Обережно перемішати і залишити ще на 1-2 хвилини після закипання.
Готову печеню викласти у тарілку і посипати зеленню петрушки.
Подавати із відвареним розсипчастим рисом.
Как испечь грильяжный тортПоставка тортов! Напрямую от производителя! Низкие цены! Быстро! Выгодно
Салат в омлетеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: рецепт салата с языка.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Очень вкусные быстрые блины: блины с грибами рецепт с фото.
Рецепт салата мимоза с сыром тут
Простые рецепты блюд - рецепт крем заварной. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter