Печеня "Інь-Янь"
- Стегно куряче 2 шт.
- Корейка свиняча 2 шт.
- Томатна паста (сік)
- Часник 2 зуб.
- Печериці
- Розмарин 2 шт.
- Гірчиця
- Майонез 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Шматочки корейки змастити гірчицею, курячі стегенця - майонезом і вичавити на них часник, залишити на 10-15 хвилин.
Потім на розігрітій сковороді обсмажити м'ясо і курку з кожного боку хвилини по 3. Посолити, поперчити. Викласти шматки у форму для запікання. У тій же сковорідці злегка підсмажити порізані печериці, додати їх до м'яса.
Залити м'ясо з куркою порізаними томатами (томатним соком), додати розмарин, і поставити у духовку запікатися при 200 градусах на 50 хвилин.
Простые рецепты вкусных салатов - буряк салат рецепт. Готовим со вкусом.
Кухни на заказ по старой цене: рецепты американской кухни с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Крем из сгущенного молока рецептКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Как приготовить вкусный шашлык - сальса рецепт с фото.
Майонез домашний рецепт миксеромПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter