Печеня домашня із куркою та грибами у сметані
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 6 шт.
- Печериці 200 г
- Філе курки 200 г
- Сметана 100 г
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Приправа (для картоплі) 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка)
- Олія рослинна
Моркву і цибулю нарізати кубиками, кинути у каструлю або казанок із антипригарним покриттям із олією. Злегка протушкувати.
Нарізати картоплю і відправити у каструлю. Залити водою, але щоб картоплю вода не прикривала, гриби і картопля пустять воду.
Нарізати гриби (сирі) і відправити туди ж.
Додати нарізане філе курки.
Потім червоний болгарський перець.
Через хвилин 25-30, коли картопля буде майже готова, додати сметану, сіль і приправу. Варити ще хвилин 10. Вимкнути, додати зелень і вичавити часник.
Спартак картинки сериалНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Кулинарный сайт анастасии скрипкиной салатыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Торт медовик рецепт recepti.biz.ua
Рецепты с творогом фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Медовик торт рецепт самый лучший с заварнымТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter