Печеня "Апельсинова"

ДРУГІ СТРАВИ
559 Печеня "Апельсинова"
Фото - Печеня
інгредієнти:
  • Свинина 300 г
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Борошно 1 ч.л.
  • Мед 1 ч.л.
  • Апельсин 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень
  • Вода 80 мл

М'ясо помити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Викласти у розігріту з вершковим маслом сковорідку і злегка обсмажити. Влити 2 ст. л. води, поперчити і посолити, закрити кришкою, вогонь зменшити і тушкувати 25 хвилин.

Апельсин помити, зняти з нього цедру і нарізати її тонкою соломкою. Залити цедру 80 мл холодної води, довести до кипіння і варити 15 хвилин на слабкому вогні.

Отриманий відвар процідити через сито, остудити, додати борошно і ретельно перемішати (щоб не було грудочок).

М'якоть апельсина розділити на часточки і нарізати невеликими шматочками.

Викласти апельсин у сковороду з м'ясом, додати мeд, суміш апельсинового відвару з борошном і тушкувати щe 15 хвилин.

Готове м'ясо викласти на тарілку, полити соусом, у якому воно тушкувалось, і подати із зеленню.

Тутконсервация овощей

Рецепты В Мультиварке Рецепты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты старой французской кухни. Кулинария французская кухня рецепты скачать.

recepti.biz.uaУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте

Легкие блюдаМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики

Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарный сайт. Готовим со вкусом.

Мини печенье барни отзывыПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Муляжи тыквы: оладьи тыквенные. Очень вкусные оладьи.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с филе курицы с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter