Печеня
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Капустa білоголова 1 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон (яловичий) 0.5 л
- Олія рослинна
- Зелень
- Картопля 4 шт.
Усі овочі і м'ясо помити, нарізати.
М'ясо, картоплю і капусту білоголову нарізати кубиками. Цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття.
У жаровню налити олію, нагріти й обсмажити м'ясо.
Далі закласти овочі: капусту, картоплю.
Накрити кришкою і тушкувати.
Далі покласти нарізаний соломкою перець.
Залити бульйоном і тушкувати.
Приготувати засмажку з цибулі та моркви.
Додати в жаровню і довести усе до готовності.
Якщо використовувати бульйонні кубики, то не солити.
Коли все буде готове, додати зелень (петрушку, кріп) і вимкнути.
Как приготовить вкусный шашлык: украшения для торта из крема. Купить кондитерку.
Плов рецепт приготовленияРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: легкие блюда. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт пасхиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата мимоза с сырок http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter