Печеня
680
інгредієнти:
- Свинина 600 г
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (кінза) 1 пуч.
- Спеції
- Сік томатний (соус)
М'ясо нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору на великому вогні.
Вогонь зменшити, цибулю нарізати не крупно, додати у сковороду до м'яса.
Нарізати картоплю скибочками, додати у сковороду, трохи підсолити.
В окремій посудині приготувати соус. Часник пропустити через прес і змішати його із томатним соусом, додавши чорний перець і сіль. Залити цією сумішшю м'ясо із картоплею.
Накрити кришкою і тушкувати хвилин 30-40, до повної готовності картоплі. За 10 хв до закінчення покласти нарізану зелень.
www.recepti.biz.ua заварной крем рецепт наполеон
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Сайт кулинарный поединок нтв.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі