Печеня
- Свинина
- Картопля
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Томатна паста
- Олія рослинна
- Хмелі-сунелі
- Сіль
- Перець
М'ясо нарізати середніми шматочками.
Цибулю нарізати дрібно, моркву соломкою.
Картоплю нарізати середніми кубиками.
У розігрітий казан налити олію і обсмажити м'ясо до золотистої скоринки.
На сковорідці обсмажити цибулю до напівготовності.
Додати моркву і обсмажити.
Потім додати 2 столові ложки томатної пасти і обсмажити хвилини 3-4.
Отриману масу викласти до вже обсмаженого м'яса.
Усе акуратно перемішати, залити кип’яченою водою так, щоб покрило м'ясо. Додати сіль, перець, хмелі-сунелі.
Накрити кришкою і протушкувати хвилин 20.
Потім додати картоплю і тушкувати до готовності.
Книга кулинарных рецептов: кулинария с пошаговыми фотографиями. Срочное фото. Срочная полиграфия.
http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Праздничные первые блюдаПраздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter