Печені кабачки із м'ясом і травами
- Яловичина 300 г
- Кабачок 1.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець чилі (свіжий) 5 г
- Базилік (свіжий)
- Спеції (сіль, чебрець сушений)
Кабачки нарізати великими скибочками.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Яловичину потрібно обсмажити до напівготовності на олії.
Часник подрібнити.
У форму для запікання, змащену олією, викласти кабачки.
Посипати сіллю і спеціями.
Покласти цибульні півкільця.
М'ясо.
Все знову посолити і приправити травами. Для пікантності додати зовсім трохи червоного перцю.
Все трохи перемішати, ще раз скропити олією. Запікати в духовці при 180-200 градусах близько 30-40 хвилин.
Готову страву прикрасити листочками свіжого базиліка.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата курица в перьях.
Кулинарные рецепты даши малаховой. Рецепты даши малаховой.
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд в микроволновке рецепты.
www.recepti.biz.uaБаза рецептов
Рецепты С Фото на любой вкус - классический торт наполеон рецепт с фото.
ЗдесьКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter