Печені баклажани з йогуртом і м'ясом
628
інгредієнти:
- Баклажан 3 шт.
- Йогурт (10% або сметана густа) 1 л
- Фарш (баранячий або яловичий) 800 г
- Петрушка 1 пуч.
- Часник 4 зуб.
- Горіх кедровий 50 г
Спекти баклажани в духовці на деко або на газовому пальнику (так смачніше і швидше) до м'якості. Очистити від шкірки і дрібно порубати ножем. Змішати з йогуртом і давленим часником, посолити. Викласти товстим шаром на тарілку. Обсмажити до готовності фарш і викласти його на йогурт шаром. Посипати рубаною петрушкою і обсмаженими кедровими горішками.
Куриный рулет с омлетом и зеленью здесь
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт суп гуляш.
ТутТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Кульки з ниток на ялинкукульки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі