Печeні баклажани під соусом з солодкого перцю
- Баклажани 3 шт
- Перець болгарський (червоний, жовтий) 2 шт
- Сіль
- Лимонний сік
- Бальзамічний оцет
- Потовчений часник
- Оливкова олія
- Зелень
Баклажани запекти під грилем (в духовці, обсмажити на сковорідці без масла), на мангалі.
Перець покласти в духовку.
Щоб легко відходила шкурка, після духовки загорніть в кульок, закрийте на 5 хвилин.
Зняти шкірку з печеного перцю.
І перетворити його в пюре (краще і швидше зробити це в блендері, але можна і виделкою розім'яти).
Приправити пюре сіллю, лимонним соком, крапелькою бальзамічного оцту, потовченим часником і оливковою олією. Можна вмішати і мілконарізану зелень.
Замість свіжого часнику, солі можна використати приправу!
Для гостроти додати червоний перчик.
З баклажан зняти акуратно шкірку.
Злегка придавити виделкою. Полити соусом і подавати.
А можна соус з перцю змішати з м'яким сиром і вийде пікантна і смачна бутербродна паста.
Як раз був сир (кисломолочний). Добавила ще трохи лимончика.
Вийшла дуже ніжна паста. На хлібець і бутерброд готовий.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рождество рецепты. Индейка рецепт Рождество.
Рецепт салат цезарь заправка recepti.biz.ua
Микроволновые Печи: рецепты выпечка в микроволновой печи.
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Психологи. Записаться онлайн - психолог лариса ренар. Магия денег по женски.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter