Печeна курка із цибулею, часником та розмарином
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 6 зуб.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Розмарин 2 ст.л.
- Приправа
- Спеції (сіль, перець)
Курку або стегенця розрізати на порційні шматочки. Посолити, поперчити, додати спеції.
Добре перемішати і залишити на годину маринуватися.
Цибулю нарізати кільцями або півкільцями.
Часник тонко нарізати.
Змішати у мисці цибулю і часник.
Додати 2 ст. л. оливкової олії.
Додати 4 ч. л. свіжого розмарину або 2 ч. л. сухого. Добре все у мисці перемішати.
Викласти у форму половину цибулі та часнику.
Зверху викласти курку.
На курку викласти решту цибулі і часнику.
Полити все оливковою олією.
Запікати у духовці 45-50 хв.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоВопросы читателей сайта, ответы и мнения специалистов по диетологии
Стол! Жми - страви до святкового столу.
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Пасха рецепт и фото тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter