Печена картопля з салатом із цибулі
938
інгредієнти:
- Картопля 6 шт.
- Сіль 6 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Оцет 1 ч.л.
Вибрати гладкі, приблизно однакового розміру бульби картоплі, за допомогою щітки ретельно вимити, не очищаючи від шкірки. Залити водою і поставити варити, коли картопля закипить додати 6 ст. л. солі і варити до готовності.
Салат. Нарізати тонко цибулю і обдати окропом.
Доки цибуля гаряча, додати 1 ч. л. цукру, сіль за смаком і 1 ч. л. оцту, добре перемішати. Дати трохи настоятися, додати майонез і відправити в холодильник охолодитися.
Отбивная куриная с грибами запеченая. Отбивные из куриной грудки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі