Печена картопля під ікряним соусом
- Картопля 1 кг
- Риба 0.7 кг
- Капуста цвітна 0.7 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце варене 4 шт.
- Ікра червона 150 г
- Сметана (густа) 200 г
- Майонез 2 ст.л.
- Вершки (жирні) 170 г
- Сир плавлений (вершковий) 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Кріп
- Сік лимонний
- Перець червоний (мелений)
Відварити цвітну капусту у підсоленій воді до напівготовності, потім у цьому ж бульйоні до напівготовності відварити картоплю.
Рибу трохи обсмажити з обох сторін на вершковому маслі, додавши спеції.
Усі складові викласти на деко і запікати у духовій шафі до рум'яної скоринки (картопля, цвітна капуста, риба). Додати нарізану кільцями цибулю, вершкове масло і трохи сметани.
Соус.
Змішати сметану, майонез та вершки. Потім додати вершкове масло і плавлений сирок. Уварити на невеликому вогні до загустіння, увесь час помішуючи. Додати мелений червоний перець і сік лимона. Коли соус уже майже готовий, додати дрібно нарізаний кріп і червону ікру, ще трохи підігріти на слабкому вогні, не даючи закипіти.
Коли овочі і риба будуть готові, зверху викласти нарізане кружечками яйце.
Салаты с ананасом: салат з ананасами та куркою. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter