Печена картопля фарширована грибами
- Картопля 1 кг
- Гриби свіжі (морожені) 0.5 кг
- Корінь пастернаку
- Корінь селери
- Рослинна олія
- Майонез пісний
- Спеції (Сіль, чорний мелений перець, паприка, базилік)
Миємо та ріжемо уздовж на половинки картоплю, змащуємо зріз рослинною олією, солимо і укладаємо на деко.
Ставимо в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах. Печемо до готовності.
Начинка.
Ріжемо пастернак.
Відрізаємо невеликий шматочок селери.
Подрібнюємо.
Миємо та ріжемо гриби.
Пасеруємо цибулю, пастернак, селеру. Додаємо гриби, спеції і тушкуємо 5-10 хвилин.
Виймаємо із готової картоплі ложкою м'якоть, залишаючи бортики.
Гриби змішуємо з м'якоттю картоплі.
Заповнюємо картоплю начинкою.
Наносимо майонезну сіточку і в духовку на 5-10 хвилин.
Классичкский рецепт Украинский борщ. Рецепт приготовления Украинского борща с галушками.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: пляцки рецепти фото. Скороварки для приготовления каши.
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рестораны Украинской кухни: украинская кухня. Консервы тм Tushe.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter