Печена картопля, фарширована грибами
943
інгредієнти:
- Картопля 8 шт.
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Сіль
- Салат (листя)
- Кріп
- Олія рослинна
Гриби і цибулю дрібно нарізати, посолити й обсмажити на олії.
Картоплю очистити, зрізати верхню частину і вирізати середину. Посолити і наповнити грибним фаршем. Картоплю викласти на змащене деко, випікати при температурі 200 градусів 35 хвилин.
Покласти на листя салату, змастити вершковим маслом, прикрасити гілочками кропу. Подавати зі сметаною.
Салаты из жареных грибов шампиньоновСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата белочкаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт, какой приготовить салат. Рецепты блюд, салаты и суп.
Сайт скорая кулинарная помощь спичка и лазерсон. Сайт кулинарный поединок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі