Печена баранина із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
665 Печена баранина із чорносливом
Фото - Печена баранина із чорносливом
інгредієнти:
  • Нога бараняча 1 шт.
  • Молоко (3.5%) 1 л
  • Часник 8 зуб.
  • Чорнослив (без кісточок) 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Імбир (порошковий) 2 ст.л.
  • Базилік (сушений) 2 ст.л.
  • Кмин 2 ч.л.
  • Спеції (сіль і перець)

Печена баранина з чорносливом інгредієнти Очистити ніжку від плівок та зайвого жиру (жир залишити).

Розігріти молоко, але не кип'ятити. Додати кмин, імбир, базилік, перець.

Гріти ще хвилин 5-7.

Залити молоком ніжку і залишити на 2-3 години.

Печена баранина з чорносливом Залишеним від ніжки жиром натерти деко.

Ніжку вийняти із молока і нашпигувати у розрізи моркву, часник і чорнослив.

Посолити зверху.

фото Печена баранина з чорносливом Покласти ногу на деко, і решту чорносливу та моркву туди ж.

 

Залити молоком, у якому відмочувалася нога і поставити у розігріту до 220 градусів духовку.

Печена баранина з чорносливом Нога бараняча Через годину відкрити і полити ніжку зверху підливою із деко.

І так кожні півгодини, до готовності. Зазвичай це 2-2,5 години.

Печена баранина з чорносливом Молоко 

салати з селери

Праздничные рецепты новогодние рецепты с фотоПраздничное агентство

Мультиварка Philips - торты без выпечки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Кулинарные рецепты салатов с фото http://recepti.biz.ua

Рецепты для хлебопечки, вкусно - печень рецепт. Доставка готовой еды на неделю.

Сайты кулинарные. Сайты кулинарной тематики меню.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter