Печена баранина із чорносливом
- Нога бараняча 1 шт.
- Молоко (3.5%) 1 л
- Часник 8 зуб.
- Чорнослив (без кісточок) 200 г
- Морква 1 шт.
- Імбир (порошковий) 2 ст.л.
- Базилік (сушений) 2 ст.л.
- Кмин 2 ч.л.
- Спеції (сіль і перець)
Очистити ніжку від плівок та зайвого жиру (жир залишити).
Розігріти молоко, але не кип'ятити. Додати кмин, імбир, базилік, перець.
Гріти ще хвилин 5-7.
Залити молоком ніжку і залишити на 2-3 години.
Залишеним від ніжки жиром натерти деко.
Ніжку вийняти із молока і нашпигувати у розрізи моркву, часник і чорнослив.
Посолити зверху.
Покласти ногу на деко, і решту чорносливу та моркву туди ж.
Залити молоком, у якому відмочувалася нога і поставити у розігріту до 220 градусів духовку.
Через годину відкрити і полити ніжку зверху підливою із деко.
І так кожні півгодини, до готовності. Зазвичай це 2-2,5 години.
Праздничные рецепты новогодние рецепты с фотоПраздничное агентство
Мультиварка Philips - торты без выпечки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Кулинарные рецепты салатов с фото http://recepti.biz.ua
Рецепты для хлебопечки, вкусно - печень рецепт. Доставка готовой еды на неделю.
Сайты кулинарные. Сайты кулинарной тематики меню.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter