Патисони в духовці
2186
інгредієнти:
- Патисони 2 шт.
- Пoмідoри 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Філе куряче 2 шт.
- Майонез (низькокалорійний) 40 г
- Сир твердий ("Гауда") 40 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
Патисони вимити, зрізати верх (кришечкою). Вичистити - зробити горщики, насіння прибрати, м'якоть залишити.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями, помідори обшпарити кип'ятком і зняти з них шкірку.
Філе, помідори і м'якоть патисонів нарізати на шматочки середнього розміру і все разом з цибулею обсмажити на сковороді хвилин 10-15.
Посолити, додати спеції за смаком.
Начинку викласти по горщикам, залити майонезом і зверху розкласти шматочки сиру.
Накрити зверху кришечками.
Поставити в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин.
Простые рецепты блюд: кексы и маффины рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты http://recepti.biz.ua
Фасолевый соус, почти как майонез. Салат Баклажан в майонезе.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі