Patatas fritas
797
інгредієнти:
- Стегно куряче 6 шт.
- Картопля 9 шт.
- Чилі червоний 0.5 шт.
- Соус чилі 2 ст.л.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Селера (сушена)
- Олія рослинна
- Салат (листя)
- Кріп (свіжий)
- Огірок (свіжий)
- Помідор (свіжий)
- Перець червоний (мелений)
- Сіль
- Карі
Курячі стегна розморозити, промити, викласти у вогнетривку посудину, перемішати із дрібно порубаним часником, перцем чилі, сіллю і карі. Маринувати хвилин 30. Поставити у розігріту на 200 градусів духовку (хвилин 20-25).
Почистити картоплю, порізати брусочками, обсмажити до золотистої скоринки в олії. Додати соус Чилі і томатну пасту і обсмажити ще хвилин 5, безперервно помішуючи.
Викласти картоплю на курку.
Заправка.
Збити виделкою яйце, додати селеру, збити і залити курку.
Поставити назад у духовку хвилин на 15-20 зменшивши вогонь до 150 градусів.
Подати, прикрасивши зеленню і червоним меленим перцем.
Водяные форсунки - салат из моря продуктов.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салатики рецепты новинки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі