Пастрамі з індичої грудки
1027
інгредієнти:
- Індичка (філе) 0.5 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Приправи (базилік, орегано, карі) 3 ч.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Сало 50 г
Моркву, часник і сало порізати тонкими брусочками.
У грудці зробити ножем надрізи і нашпигувати брусками.
Змішати приправи і сіль і обмазати грудку. Згорнути її рулетом.
Зверху викласти лавровий лист.
Загорнути у фольгу. Поставити в духовку на 1 годину при температурі 160-180 градусів.
Дістати грудку, розгорнути і змастити сметаною. Знову поставити в духовку до зарум'янювання.
Рецепты из печени: кулинария блюда из печени.
Готовим со вкусом - салат с языка рецепт. Как приготовить летний салат.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление канапе. Мини-Капрезе на шпажках.
Украинская кухня меню в кафе КиеваВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі