Пастічіо
- Олія оливкова 100 г
- Макарони
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Фарш м´ясний (телятина) 1 кг
- Помідор 400 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Кетчуп 1 ст.л.
- Петрушка
- Яйце 2 шт.
- Сир м´який 100 г
- Сіль
- Перeць чорний (мелений)
- Орегано
- Масло вершкове 6 ст.л.
- Сухарі панірувальні
- Борошно 10 ст.л.
- Молоко 1 л
- Сир твердий 200 г
- Перець білий (мелений)
- Олія рослинна
Відварити макарони у підсоленій воді. Злити воду і додати 100 г оливкової олії, добре перемішати.
На сковороді злегка обсмажити цибулю.
Додати фарш, 2-3 хв смажити, додати помідори, пасту, кетчуп і тушкувати 10 хв. Додати дрібно нарізану петрушку, тушкувати 5 хв. Зняти з вогню. Трохи охолодити, влити білки і сир, розмішати.
Змастити форму вершковим маслом, всипати сухарі, повертаючи форму, розподілити по всій формі.
Підготувати соус бешамель: молоко добре розігріти, але не кип'ятити. У каструльці, на середньому вогні, розтопити масло.
До масла повільно підмісити борошно. 5-8 секунд пасерувати.
Увесь час помішуючи, вливати по 200 г молоко. Маса повинна загуснути, зняти із вогню. Злегка остудити, помішуючи соус, влити жовтки.
Всипати спеції.
У форму викласти макарони, половину сиру (всього 200 г).
Зверху фарш.
Макарони, сир.
Зверху бешамель, твердий сир. Накрити фольгою і в розігріту духовку 180 градусів на 30 хв. Зняти фольгу і запекти.
Курсы Польского языка в Днепре: польская выпечка рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт суп гуляш по тирольскиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Кулинарные рецепты
Рецепты Десертов: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт бисквитного рулета с кремом.
Как приготовить вкусный шашлык: сальса рецепт с фото. Мультиварка Philips.
http://recepti.biz.ua как готовить Яблочный штрудель
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд на электрогриле. Гриль-барбекю.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter