Паста з мідіями у вершковому соусі
- Мідії 500 г
- Спагеті 400 г
- Вершки 250 мл
- Помідор 2 шт.
- Часник
- Базилік (сушений)
Мідії розморозити, прополоскати під проточною водою.
Викласти на сковороду з рослинною олією.
Тушкувати на невеликому вогні доки майже весь сік не випарується.
(Приблизно 7 хвилин).
Помідори натерти на тертці. Подрібнені помідори додати до мідій.
Посолити, поперчити. Додати трохи базиліка і 1-2 подрібнених зубчики часнику. Тушкувати на повільному вогні 3-4 хвилини.
Додати вершки, спробувати на сіль, якщо треба - додати.
Дати закипіти, проварити кілька хвилин.
Відварені спагеті покласти у сковороду з соусом, перемішати.
Спагеті з мідіями у вершковому соусі викласти на тарілку.
Зверху посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Суп гуляш рецепт. Рецепты гуляш суп.
Рецепты салат с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты
Как приготовить летний салат: новые рецепты тортов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter