Паста з грибами
749
інгредієнти:
- Спагеті (з твердої пшениці!) 300 г
- Печериці 300 г
- Вершки (15%) 15 мл
- Часник 2 зуб.
- Твердий сир 150 г
- Маргарин
- Біле сухе вино 2 ст.л.
Гриби скибочками і часник (поперечними скибочками) обсмажуємо на маргарині. Додаємо вершки, вино, спеції за смаком і тушкуємо до готовності.
Спагеті відварюємо в підсоленій воді. Зливаємо воду й додаємо в сковороду до грибів. Все перемішуємо і "пропарюємо" на маленькому вогні 1-2 хвилини.
Розкладаємо по тарілках, посипаємо тертим сиром і одразу ж подаємо.
Салаты рецепты - салат белоцерковский рецепт. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты блюд: салаты с яблоками рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі